Brons glas op maat

Ervaar de luxe van brons glas in uw gehele huis

Woningtrends komen en gaan. Toch is er één type glas dat nooit uit de mode gaat: Brons glas. Het is misschien wel het best bewaarde geheim in de wereld van de interieurarchitectuur. En dat is best bijzonder, want bronskleurig glas wordt vaak gebruikt in designvilla’s, hotels en luxe kantoren.

Stylish Glass is de expert van Nederland op het gebied van bronsglas. Wij ontwerpen, produceren en monteren op maat gemaakte projecten voor ieder doeleinde en budget. Geen wonder dat wij zijn uitgegroeid tot de eerste keuze voor particulier en zakelijk Nederland.

Wilt u meer weten over wat Stylish Glass voor u kan betekenen? Heeft u een idee met brons glas en zoekt u een partner om dit te realiseren? Neem dan eens vrijblijvend contact met Stylish Glass op.

Wat is brons glas

Zoals de naam al prijsgeeft is brons glas een type veiligheidsglas dat een bronzen kleur heeft. Deze kleur is geen toplaag folie, het gaat om compleet brons getint glas. In tegenstelling tot bijvoorbeeld rookglas is bronsglas redelijk helder. Je kan er goed doorheen kijken. Kiest u bijvoorbeeld voor een brons glas wand of brons glazen deur, dan krijgt alles een soort ‘sepia’ kleur zoals we dit soms in oude foto’s zien. Maar denk niet dat brons glas een oubollige look geeft. Tegenwoordig wordt bronskleurig glas juist gebruikt in ontzettend moderne en luxe ruimtes.

 

Natuurlijk kunnen wij dit brons glas ook combineren met het rookeffect of andere technieken,

zoals etsen, voor een extra luxe uitstraling.

Voordelen van bronskleurig glas gemaakt door Stylish Glass

Lichtdoorlatend met een bronzen gloed

Doordat brons glas op een bijzondere manier licht kan doorlaten geeft het een geweldige bronzen gloed. Bronsglas wordt dan ook veel gebruik als glazen tussenwand, als glazen deur, maar ook zeker als douchewand brons glas.

IJzersterk glas geschikt voor ieder gebruik

Ons bronsglas is veiligheidsglas. Het is dan ook uitermate geschikt om:

  • Vrijstaand gebruikt te worden.
  • Van grond tot plafond te schitteren.
  • Bewegend gebruikt te worden als deur of raam.

Veelzijdig in te zetten

Het mooie van brons glas is dat het niet lineair in gebruik is. Dit betekent dat het op heel veel manieren te gebruiken is. Men vindt brons glas dan ook terug in bijna iedere kamer van een huis, hotel of kantoor.

Bronzen douchewand

Brons glas op maat gemaakt door Stylish Glass

Bent u ook enthousiast over brons glas? Wij van Stylish Glass helpen u graag om uw droom werkelijkheid te maken. Van een tafelblad tot een gehele glazen tussenwand, wij kunnen het ontwerpen, produceren en plaatsen met vakkundigheid en ervaring. Brons glas op maat is de uitkomst voor iede

reen die professioneel bronsglas zoekt voor in huis of kantoor.

Op onze site vindt u meerdere voorbeelden van ons geleverde werk. Bekijk bijvoorbeeld ons Villa Oisterwijk project waar wij op verschillende manieren brons glas gebruiken om een prachtige luxe uitstraling te creëren.

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Douchewand brons glas
  • Brons getint glas deuren
  • Brons glazen spiegels
  • Brons rook glas
  • En nog heel veel meer!

Onze experts zijn altijd bereikbaar via de mail en per telefoon. Neem vooral eens contact met ons voor een vrijblijvend gesprek. Wij horen graag wat uw wensen zijn en hoe wij hierbij kunnen helpen. Wij maken graag van uw project ons volgende succesverhaal.

Offerte of informatie aanvragen voor brons glas op maat