Rookglas op maat

Tover uw huis om in een modern paleis met rookglas op maat.

Luxe villas, penthouses, high-end hotels en grote kantoorruimtes, steeds meer locaties kiezen voor rookglas om een luxe uitstraling te creëren. Logisch, want met rookglas zorgt u niet alleen voor een strakke look, het is ook heel veelzijdig in te zetten. Bij Stylish Glass hebben wij jarenlange ervaring in het op maat maken van rookglas voor echt iedere toepassing. Benieuwd wat wij voor u en uw woning, kamer of kantoor kunnen betekenen? Op deze pagina vindt u alle informatie die u zoekt. Bent u direct enthousiast? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies.

Wat is rookglas

Rookglas is een vorm van veiligheidsglas dat doorzichtig is, voorzien van een grijze of bronzige tint. Hierdoor krijgt het een semi transparante uitstraling wat we ‘rokerig’ noemen. Deze speciale vorm van glas is in alle mogelijke vormen en maten te produceren. Van een klein raampje tot een volledige glazen wand. In de praktijk wordt rookglas vooral gebruikt in deuren, glazen scheidingsmuren en in de badkamer.

Juist omdat rookglas zo veel toepassingen heeft, kiezen mensen ervoor om rookglas op maat te bij ons bestellen. Op die manier past het precies en kunnen wij u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden voor uw situatie. Geen wonder dat steeds meer Nederlanders voor Stylish Glass kiezen als ze rookglas kopen.

Voordelen van rookglas

Rookglas heeft door het speciale uiterlijk een aantal voordelen. Van kleine kamers met weinig lampen tot grote ruimtes met veel natuurlijk licht. Zo biedt het onder andere:

rookglas douchewand stylish glass

Heldere en lichtdoorlatend

Ondanks dat rookglas een lichte tint heeft kan het uitermate goed licht doorlaten. Het kan dus een afscheiding vormen voor kamers en ruimtes, terwijl het wel enige vorm van natuurlijk licht aan deze ruimtes biedt.

Geeft privacy wanneer u dit wilt

Rookglas heeft overdag bij genoeg licht een matte uitstraling. Maar in ruimtes met een lichtbron, zoals een woonkamer kan het in de avond extra privacy geven. Rookglas heeft namelijk een reflectieve werking wanneer er een lichtbron op valt. Door dit slim toe te passen kunt u een luxe matte glazen wand of deur plaatsen die op de juiste momenten privacy biedt.

Stevig glas dat niet snel breekt

Al ons rookglas wordt gemaakt van stevig veiligheidsglas. Dit breekt niet snel, kan tegen een stootje en is natuurlijk goed bestand tegen temperatuurschommelingen en beweging.

Rookglas op maat

Bij Stylish Glass zijn wij dé expert als het gaat om rookglas kopen. Wij werken samen met onze klanten om hun visie werkelijkheid te maken. Dit alles doen wij natuurlijk voor een uitermate scherpe prijs. Onze klanten die rookglas bestellen doen dit met verschillende visies.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Rookglas douchewand
  • Rookglas als glazen wand in huis
  • Rookglas douchedeur
  • Rookglas glazendeur voor in huis
  • En nog heel veel meer!

Bent u nu ook benieuwd hoe wij rookglas op maat maken? Wilt u meer weten over de vele toepassingen van rookglas? Of bent u simpelweg benieuwd hoe wij uw visie werkelijkheid kunnen maken? Geen uitdaging is voor ons te gek. Neem dus snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Offerte of informatie aanvragen voor rookglas op maat